Boekhandel De Beukelaar

Langs bosrijke paden

Auteur: Goyer, Tricia

langs-bosrijke-paden
Omschrijving

ALLES WAAR ZE NAAR VERLANG WAS EEN EENVOUDIG AMISH LEVEN, MAAR NU IS MARIANNA SOMMER AFHANKELIJK VAN ENGLISCHE BUREN...

Hoewel ze er trots op zijn dat ze zich afzijdig houden van de wereld, ontdekken zij en haar pas verhuisde Amishfamilie dat het leven in de afgelegen bergen van Montana samenwerking vereist. 

Als Marianna mensen gaat helpen die anders zijn dan zij - en ook hulp van hen krijgt - ontstaat er tweestrijd in haar hart. Ze wordt heen en weer getrokken tussen de Amishman uit Indiana met wie ze al zo lang van plan is te gaan trouwen, en de vriendelijke Englischman die haar een leven met God laat zien dat ze nooit eerder gekend heeft.
Aan wie moet Marianna haar hart geven? Welk offer vraagt God van haar? Haar tradities? Haar gemeenschap? Het antwoord wordt gevonden langs bosrijke paden.
Een vaardig geschreven mengsel van Amish en Englische levens dat je sympathie oproept voor beide zijden. Langs bosrijke paden neemt de lezer mee in Marianna's ingewikkelde keuzes en wervelende emoties, en haar diep gewortelde verlangen naar een sterker geloof. Het prachtig geweven verhaal van  

Tricia Goyer fascineert van het begin tot het einde.
Langs bosrijke paden is het vervolg op Aan stille wateren. Goyer heeft twee Book of the Year Awards voor Amerikaanse christelijke fictieschrijvers gewonnen (Een lied in de nacht en Het licht van de dageraad). Ze woont met haar man en kinderen in Montana.

  • Status: Uitverkocht, maar nog 1 op voorraad
  • Auteur: Goyer, Tricia
  • Ean: 9789077669594
Aantal
  • € 19,95

Zoeken door Romans

209