Boekhandel De Beukelaar

Vogelvrij

Auteur: Goyer, Tricia

vogelvrij
Omschrijving

Zelfs in vredestijd ligt de vijand op de loer... 

Het is het jaar 1945. De oorlog is voorbij en in Duitsland komt langzaam het herstel op gang. Betty Lake mag er komen zingen voor Amerikaanse soldaten, en die uitnodiging neemt ze maar wat graag aan. Als ze met haar talent voor een soldaat zijn thuisland een stapje dichterbij kan brengen, is haar missie al geslaagd, zo redeneert ze. Maar Betty's optreden wordt een ongekend succes en al snel noemt iedereen haar Nachtegaal. 

Het beroemde operagebouw, het daverende applaus in de volle zaal en de aandacht van luchtmachtfotograaf Frank Witt - het is voor Betty als een droom die uitkomt, en ze geniet van ieder moment. Maar als haar kamergenote Kath plotseling vermist raakt, keert de stemming om. Wie heeft het op haar gemunt? Kunnen de foto's van Frank het mysterie rondom haar verdwijning oplossen voordat er meer slachtoffers vallen? 

Tricia Goyer schrijft spannende romans die zich afspelen tegen een decor van onderdrukking, zoals de Tweede Wereldoorlog, en de Spaanse burgeroorlog. Met oog voor detail weet ze de historische periode te schetsen alsof ze er zelf bij is geweest, en brengt ze haar hoofdpersonen - heel gewone vrouwen die voor grote uitdagingen komen te staan - tot leven.

Aantal
  • € 9,95

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282