Boekhandel De Beukelaar

Avondgedachten

Auteur: Winslow, Octavius

Knipsel.PNG
Omschrijving

Dagelijks wandelen met God - deel 2

Octavius Winslow werd op 1 augustus 1808 te Londen geboren. Op zevenjarige leeftijd emigreerde hij naar Amerika. Daar werd hij in 1833 predikant. In 1839 keerde bij naar zijn vaderland terug, omdat hij een beroep naar Leamington aangenomen had. Later werd hij predikant van de Kensington Chapel in Bath. Na een kort ziekbed stierf hij in 1878 te Brighton.

Winslow heeft twee dagboeken geschreven onder de titel ‘Daily walking with God’ (Dagelijks wandelen met God). Het eerste deel, ‘Morning Thoughts’ (Morgengedachten) verscheen voor het eerst in 1857. Het tweede deel, ‘Evening Thoughts’ (Avondgedachten), een jaar later, in 1858. In zijn Voorwoord schrijft hij onder meer: ‘Wat is er in de loop van een enkele dag veel wat 's avonds beleden moet worden met de hand van het geloof op het grote Avondoffer!’

Ook dit dagboek bevat achterin een tekstregister en een aanduiding van gedenkwaardige dagen. Aan de meditaties zijn titels toegevoegd. Door ’s ochtends de Morgengedachten te lezen en de dag te besluiten met de Avondgedachten, ontvangt de lezer(es) dagelijks veel geestelijk behartigenswaardig onderwijs op de levensreis.

Gebonden, 572 pagina's. 

  • Status: Op voorraad
  • Auteur: Winslow, Octavius
  • Aantal paginas: 572
  • Ean: 9789461152084
Aantal
  • € 34,95

Zoeken door Dagboeken

198