Boekhandel De Beukelaar

Beknopt commentaar op het NT 3

Auteur: Ouweneel, W.J.

beknopt-commentaar-op-het-nt-3
Omschrijving

De geschriften van Lukas - deel 3

Het 'Beknopt Commentaar op het Nieuwe Testament' levert een fundamentele bijdrage aan het verwoorden van een evangelische theologie. Dit beknopte commentaar bestaat uit vier delen.
Het grote voordeel van een beknopt commentaar is dat de lezer automatisch gericht wordt op de grote lijnen in de Bijbelboeken, en in het Nieuwe Testament als geheel. Wil men meer op detailniveau naar de tekst kijken, dan doet de lezer er goed aan andere commentaren te raadplegen. Daarvoor worden in dit boek een aantal suggesties gedaan.
Dit commentaar is gebaseerd op de Telosvertaling, maar uiteraard is dit boek evengoed te gebruiken naast andere Bijbelvertalingen.

In zijn 'Beknopt Commentaar' volgt de auteur een helder patroon: eerst wordt, zo nodig, een schematische indeling van het Bijbelboek gegeven, vervolgens wordt de uitleg gegeven in een eenvoudige, sterk puntsgewijze vorm. Deze aanpak biedt de lezer ook de prettige optie om het commentaar achter elkaar te lezen, als een uitgebreide parafrase van het betreffende Bijbelboek.
Dit derde deel van de reeks handelt over de geschriften van Lukas (zijn evangelie, en zijn boek over de Handelingen van de apostelen).

Gebonden, 368 pagina's. 

  • Status: Niet op voorraad, wel te bestellen
  • Auteur: Ouweneel, W.J.
  • Aantal paginas: 368
  • Ean: 9789059992054
Aantal
  • € 29,95

Zoeken door Bijbelverklaringen

286