Boekhandel De Beukelaar

Romeinen 8-16 om te lezen te leren

Auteur: Keller, Tim

romeinen-8-16-om-te-lezen-te-leren
Omschrijving

Om te lezen, te leren, te leiden.

Keller schrijft in zijn inleiding van dit boek: 'Romeinen is een Bijbelboek dat de wereld verandert door mensen te veranderen. Ik bid dat de bestudering van dit Bijbelboek je zal helpen om het evangelie beter te begrijpen, en intenser te ervaren. Mijn boek is niet bedoeld als de definitieve of meest complete behandeling van de brief aan de Romeinen. Het is bedoeld als een gids met uitleg, om het woord te openen en te laten zien hoe je het kunt toepassen in je leven.'

Tim Keller combineert in dit boek over Romeinen 8-16 nauwkeurige lezing van de tekst met heldere uitleg en verrassende inzichten. Deze studie kan gebruikt worden door voorgangers, door kringen en groepen, en is ook geschikt voor dagelijks persoonlijk gebruik. Keller heeft als geen ander de gave om de waarheid van de Bijbel toe te passen op de wereld van vandaag. Elk hoofdstuk eindigt met een aantal vragen om over na te denken of samen te bespreken.

Samen met dit boek is er ook een afzonderlijke studiegids voor Bijbelkringen verkrijgbaar: Romeinen 8-16 - Gespreksgids. Deze gids kan zowel voor persoonlijke meditatie en stille tijd gebruikt worden als voor kringen en Bijbelstudiegroepen.

Paperback, 262 pagina's.

  • Status: Op voorraad
  • Auteur: Keller, Tim
  • Ean: 9789051945423
Aantal
  • € 17,50

Zoeken door Bijbelstudie

257