Boekhandel De Beukelaar

Opvoedingsreis 2

Auteur: Hartingsveldt-Moree, Andrea van

opvoedingsreis-2
Omschrijving

Bijbelstudies over de dagelijkse opvoedingspraktijk

Bij de geboorte van een baby beginnen ouders aan een opvoedingsreis. Meer dan ooit is het belangrijk dat ouders zich op die reis voorbereiden en dat ouders die al een poosje op reis zijn, koers houden. Een Bijbelse opvoeding staat haaks op onze tijd en gaat tegen de stroom in. Een voortdurende bezinning op opvoeding is daarom nodig. Met behulp van Opvoedingsreis deel 1 denken (aanstaande) ouders na over het doel van de opvoeding, de weg daarnaartoe en de bagage die voor ouders en kinderen op die reis nodig is. Dit is het fundament of uitgangspunt van een Bijbelse opvoeding.
In Opvoedingsreis deel 2 wordt dit concreet ingevuld voor de opvoeding aan jonge kinderen: zelfbeheersing leren, bidden en Bijbellezen met kinderen, mee naar de kerk en dergelijke. Elk hoofdstuk heeft een Bijbelgedeelte als uitgangspunt, waarna lijnen getrokken worden naar de dagelijkse opvoedingspraktijk. Vragen en een casus brengen de
onderwerpen dichtbij. Deze uitgave is geschikt om als ouderpaar samen door te nemen, maar kan ook op een opvoedingsgroep in de kerkelijke gemeente gebruikt worden.

Paperback, 96 pagina's.

Prijs € 9,95

Zoeken door Bijbelstudie

257