Boekhandel De Beukelaar

Medicijnkist van God

Auteur: Campen, M. van

medicijnkist-van-god
Omschrijving

Bijbelstudies over geestelijke kwalen en de genezing ervan.

'Wie gezond zijn, hebben geen dokter nodig, maar wie ziek zijn', zei de Heere Jezus. Dit woord geldt in de eerste plaats voor zondaren. Zij hebben immers bekering nodig. Dit woord is echter ook van toepassing op de gelovige kinderen van God. Zij hebben namelijk genezing nodig. Zodra je leven uit God ontvangt, ben je op dat moment een baby in het geloof. De zuigeling in de genade moet echter wel groeien naar volwassenheid! Dat proces van opgroeien voltrekt zich niet probleemloos. Evenals in het natuurlijk leven kunnen er kinderziekten voorkomen.
Dit Bijbelstudieboekje gaat over de geestelijke kwalen in het christenleven. De Bijbel is een eerlijk boek en bespreekt tal van gelovigen die worstelden met moeilijke perioden in hun leven. Perioden van geestelijke zwakte en zielenkwalen. God heeft gelukkig een medicijnkist! In de Bijbel vind je diagnoses, maar ook de therapie. De medicijnkist van God is geschikt voor een diagnose van je geestelijke leven. Ben je te druk? Of loop je in het donker? Ben je slaperig of vleselijk en dreig je achterop te raken? Misschien twijfel je vaak of draag je toch vrucht?
Dit boekje laat iets zien over de mogelijke toestanden van het christen-hart. Aan het eind van ieder hoofdstuk zijn gespreksvragen toegevoegd, waardoor het geschikt is voor kringwerk in de gemeente.
Ds. M.M. van Campen (1965) is sinds 2005 predikant van de Maranathakerk in Rotterdam-Zuid. Hij is tevens de schrijver van de boeken: De schatkist van de Heilige Geest (2014) en Hoe word ik een kind van God? (2016).

Paperback, 150 pagina's.

Aantal
  • € 9,95

Zoeken door Bijbelstudie

257