Boekhandel De Beukelaar

Duizend kleine keuzes

Auteur: Alexander, Tamera

duizend-kleine-keuzes
Omschrijving

Sommige geheimen kunnen niet verborgen blijven…

Als haar echtgenoot toegeeft dat hij ‘bijna’ een affaire heeft gehad, komt Claire Powells prachtige leven op de kop te staan. Dan neemt hij ook nog een partnerpositie aan bij een advocatenkantoor in een andere staat zonder met haar te overleggen, en koopt hij een groot historisch huis zonder dat zij het heeft gezien. Het zet hun toch al kwetsbare huwelijk op knappen. Claire is volledig van slag en ziet haar huwelijk niet meer zitten, en ook het huis niet waar ze nooit om had gevraagd.

In 1863 zit de zwangere Charlotte Thursmann gevangen in een huwelijk met een echtgenoot die haar mishandelt. Ze moet vechten om haar ongeboren kind en de tot slaaf gemaakte leden van haar huishouden te beschermen. Toch is ze vastbesloten om het kwaad van haar man recht te zetten. Maar hoe kan één vrouw een eind maken aan zoveel onrecht? Vooral als haar man zijn dreigement om haar te vermoorden waar zou maken?

Zowel Claire als Charlotte ontdekt dingen over zichzelf die ze nooit wisten, en geheimen die lang verborgen waren, die de kracht hebben van Gods genezing en herstel. Ze moeten er alleen voor kiezen om die kracht toe te laten.

Paperback, 400 pagina's. 

  • Status: Op voorraad
  • Auteur: Alexander, Tamera
  • Aantal paginas: 400
  • Ean: 9789051946192
Aantal
  • € 22,99

Zoeken door Romans

209