Boekhandel De Beukelaar

Straks volkomen zaligheid 1

Auteur: Molenaar, Ds. P.

straks-volkomen-zaligheid-1
Omschrijving

Het boek Openbaring is bepaald niet het meest eenvoudige boek uit de Bijbel. Er staan veel verborgenheden in die de loop van de eeuwen op allerlei spisvondige manieren zijn uitgelegd.
In dit boek wordt de Schrift op de voet gevolgd en er worden heldere lijnen getrokken naar het heden. De Bijbel is immers bedoeld voor de lezer van vandaag. De schrijver tekent ook de vergezichten die Johannes op Patmos kreeg. In die vergezichten zag Johannes dat Gods kinderen een volkomen zaligheid wacht. Een zaligheid nooit af te meten! nu is er nog de strijd. Nu zijn er nog de levensraadsels. Straks is er volkomen zaligheid. 

Dit boek geeft de uitleg van Openbaring 1 tot en met hoofdstuk 11. In het voorjaar van 2012 zal het tweede deel verschijnen, waarin de hoofdstukken 12 tot 22 worden behandeld. 

Ds. P. Molenaar is Nederlands Hervormd emeritus-predikant binnen de PKN. Na zijn emiritaat is hij gaan wonen in Lunteren. Hij is scribent van het pastorale gezinsblad 'Om Sions wil'. Op zijn naam staan al vele boeken.

  • Status: Niet op voorraad, wel te bestellen
  • Auteur: Molenaar, Ds. P.
  • Ean: 9789074787802
Aantal
  • € 6,99

Zoeken door Theologie - Opruiming

280