Boekhandel De Beukelaar

Pakket ted Dekker najaar 2018

Auteur: onbekend

pakket-ted-dekker-najaar-2018
Omschrijving

Dit pakket bestaat uit 2 boeken van Ted Dekker: "Anno Domini 30" en Anno Domini 33".

Anno Domini 30 - deel 1
Wanneer vijanden onverwachts aanvallen, krijgt Maviah, de bastaarddochter van een van de meest machtige bedoe├»ensjeiks in Arabi├ź, de opdracht koning Herodes om hulp te vragen. Maviah ontsnapt met de hulp van twee van haar vaders soldaten - Saba, die meer met zijn zwaard spreekt dan met zijn stem, en Juda, een Jood die de sterren leest. Een reis vol gevaren begint, maar als het hen al zal lukken om de uitgestrekte en dodelijke zandvlakten te overleven, wacht hen een brute wereld waarin ze onderworpen zijn aan wrede koningen en keizers.
Maar dan ontmoet Maviah een man van een heel ander kaliber - een raadselachtige leraar die spreekt over een koninkrijk dat uiteindelijk zal triomferen en het zal winnen van welk koninkrijk dan ook. Zijn naam is Jeshua en Zijn woorden zetten alles wat Maviah ooit geleerd heeft op zijn kop. Maar ondanks dat het volgen van Hem een risicovolle onderneming is, is het misschien wel de enige kans voor Maviah om zichzelf en allen die haar dierbaar zijn te redden.

Anno Domini 33 - deel 2
Ze noemen haar de koningin van de woestijn. Maviah, de slavin uit 'Anno domini 30' van Ted Dekker, is dankzij de woorden van Jeshua uitgegroeid tot de sterke leider van een groep verstotenen. Haar macht is zo groot geworden dat ze een bedreiging vormt voor haar vijanden, die in 'Anno domini 33' samen tegen haar ten strijde trekken. Verslagen gaat Maviah op zoek naar Jeshua in de hoop dat hij haar kan helpen haar volk te redden. Als ze Hem gevonden heeft, hoort ze dat Hij met de dood wordt bedreigd. Is er nog hoop?

Paperback.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Ean: 9789043530958
Prijs € 25,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282