Boekhandel De Beukelaar

Pakket historische romans najaar 2016

Auteur: Vogel-Sawyer, Kim

pakket-historische-romans-najaar-2016
Omschrijving

In het pakket zijn opgenomen: "Volg mijn lied" Kim Vogel Sawyer, "De tempeldief" Stephanie Landsem en "In het fort van de kolonel" Laura Frantz.

Volg mijn lied. Zangtalent Sadie Wagner werkt overdag als bediende in een kruidenierszaak om haar familie te onderhouden, maar 's avonds staat ze op de planken in het operagebouw. De nieuwe sheriff Thad McKane, die een smokkelbende in de stad probeert op te rollen, raakt betoverd door haar stem. Maar als hij naar Sadies teksten luistert, vraagt hij zich af of ze wel zo onschuldig is als ze lijkt.

In de bijbels-historische roman De tempeldief van Stephanie Landsem gebeurt het onvermijdelijke: levens veranderen door de dood van Jezus.
Nissa is een arme Joodse vrouw met een scherpe tong. Alleen dankzij Mouse, de beste dief van de Jeruzalem, lukt het haar om te overleven. Intussen zit de Romeinse centurion Longinus haar op de hielen. Hij heeft maar een doel: de dieven grijpen die de markt onveilig maken zodat hij eindelijk het door hem gehate Galilea kan verlaten. Onverwacht zijn Nissa en Longinus beide getuige van de arrestatie, het proces en de kruisiging van Jezus Christus. Wat ze zien, verbaast hen. Waarom geneest deze man iedereen om hem heen, maar doet hij niets om zichzelf te redden? Is de genade waarover hij spreekt echt of een valse belofte? En wat als hij de waarheid spreekt?

In het fort van de kolonel. De ongehuwde Roxanna, een voorname inwoner van Virginia, gaat op zoek naar haar vader. Wanneer ze aankomt in het fort in Kentucky waar hij gelegerd is, blijkt hij tot haar grote verdriet te zijn gesneuveld. Roxanna bezit geen cent meer en is genoodzaakt te gaan werken als secretaris van kolonel McLinn. Het is al snel overduidelijk dat de kolonel gevoelens voor haar heeft. Roxanna ontdekt dat hij grote geheimen heeft. Wat weet hij van de dood van haar vader? Kan ze ooit van hem gaan houden?

Paperback, 1168 pagina's.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Vogel-Sawyer, Kim
  • Ean: 9789029725958
Prijs € 25,99

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282