Boekhandel De Beukelaar

Pakket empire state

Auteur: Camden, Elizabeth

Actiepakket Emire State.jpeg
Omschrijving

Dit pakket bevat de serie Empire State
-Een gevaarlijke erfenis deel 1
-Een gewaagde onderneming deel 2
-Een riskant redmiddel deel 3

Een gevaarlijke erfenis:
Telegrafiste Lucy Drake is erg bedreven in het decoderen van morsecode, waardoor ze een belangrijke werkneemster is voor het Amerikaanse persbureau de Associated Press. Maar de onverwachte komst van Sir Colin Beckwith bij het rivaliserend Britse persbureau Reuters verandert alles voor haar, Colin is aantrekkelijk en ongelooflijk charmant, maar ook heel slim, realiseert Lucy zich, als hij haar jarenlange geheim ontdekt.

Een gewaagde onderneming:
Biochemist Rosalind Werner wil niets liever dan een einde maken aan de ziektes die het gevolg zijn van vervuild drinkwater. Om die reden werkt ze aan een innovatieve technologie die de manier waarop elk huishouden in de stad van drinkwater wordt voorzien, zal veranderen. Maar dat kan alleen slagen als ze anderen zover krijgt dat ze in haar werk gaan geloven.

Een riskant redmiddel:
Eloise Drake heeft een turbulent verleden achter de rug en probeert dat zo goed mogelijk te verbergen voor de buitenwereld. Vooral nu ze als succesvol boekhoudster werkt voor een grootschalig overheidsproject in de staat New York. Ze houdt veel van haar baan en geniet van de uitdagingen. Maar dan brengen haar werkzaamheden haar tot haar ontzetting in aanraking met de man die eens haar hart brak.

Paperback, 962 pagina's. 

  • Status: Op voorraad
  • Auteur: Camden, Elizabeth
  • Aantal paginas: 962
  • Ean: 9782220000022
Aantal
  • € 29,95

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282