Boekhandel De Beukelaar

Pakket De Indiana Amish 3 delen

Auteur: Brunstetter, W.

broze_belofte
Omschrijving

serie ‘De Indiana Amish’; Broze belofte, Krachtig gebed, Stille liefde.

Broze belofte: Nadat hij in een rolstoel is terechtgekomen, wil Loraines vriend Wayne niet meer met haar trouwen. Hij vindt dat hij door zijn handicap geen goede echtgenoot voor haar kan zijn. Loraine vindt het moeilijk om hem te begrijpen en is boos dat hij haar afwijst. Dan ontmoet ze Jake, de jongeman die haar in eerste instantie had achtergelaten om zijn geluk te beproeven in de Englische wereld, maar nu is teruggekeerd en om haar hand vraagt. Aan welke man zal Loraine haar trouw beloven? - Paperback, 320 pagina's.

Krachtig gebed: Als haar vriend Timothy overlijdt na een ernstig auto-ongeluk keert Katie, geplaagd door depressies en paniekaanvallen, terug naar de Amish gemeenschap in Indiana. Freeman Bontrager, die al een oogje op Katie heeft sinds hun schooltijd, is blij dat Katie weer thuis is en hij lijkt ieder excuus aan te pakken om bij haar in de buurt te zijn. Wanneer Katie plotseling een geheimzinnig pakket voor haar deur vindt, wordt Freemans trouw op de proef gesteld en staat hij voor een lastige keuze… - Paperback, 319 pagina's.

Stille liefde: Gebarentaaldocente Jolene Yoder voelt zich aangetrokken tot haar nieuwste leerling: Lonnie Hershberger. Maar Lonnie houdt afstand, want hoe zou hij ooit een goede man voor haar kunnen zijn als hij niet eens kan horen? Bovendien trekt Jolene veel op met de knappe Jake Beechy. Tegen iemand als hij kan Lonnie niet op. Ella Miller ziet lijdzaam toe hoe Jake haar nicht Jolene inpalmt. Ze weet van zijn verleden met meisjes en is bang dat Jake het hart van Jolene zal breken. Wat ze niet vermoedt, is dat Jake juist een oogje op háár heeft. - Paperback, 319 pagina's.

  • Status: Niet op voorraad, wel te bestellen
  • Auteur: Brunstetter, W.
  • Ean: 9789012345678
Aantal
  • € 30,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282