Boekhandel De Beukelaar

Pakket Cox, Cushman, Tolsma

Auteur: onbekend

pakket-cox-cushman-tolsma
Omschrijving

Pakket met drie boeken:
- Gemaskeerde liefde (Carol Cox)
- Madeliefjes zijn voor eeuwig (Liz Tolsma)
- Voortgedreven door hoop (Kathryn Cushman)

- Gemaskeerde liefde van Carol Cox
Kan ze de misdaad oplossen voordat ze haar ware identiteit ontdekken? werkloos en berooid van haar laatste geld, hoort Ellie Moore over een baan bij het Pinkerton Detective Agentschap. Ze gelooft dat dit een uitgelezen kans is om haar acteertalent en -kleding te kunnen inzetten. Aarzelend gaat het agentschap akkoord om haar een opdracht te geven, een kans om zichzelf te bewijzen. Vermomd als lavinia Stewart, een weduwe van middelbare leeftijd, reist Ellie naar Arizona om aan de uitdaging te beginnen. Als het water haar tot aan de lippen stijgt, transformeert ze zichzelf tot de dartele Jessie Monroe. Haar opgewekte persoonlijkheid brengt mensen tot praten. Mijneigenaar Steven Pierce dreigt financieel ten onder te gaan als hij er niet achter komt wie hem van zijn zilver berooft. Zelfs in zijn stoutste dromen had hij nooit verwacht hulp te krijgen van een grijsharige weduwe ... of verliefd te worden op haar knappe nichtje. Dan brengen de zilverdieven Lavinia en Jessie in het nauw. Ellie's veiligheid staat op het spel, welke rol ze ook speelt! Moet ze haar rol als detective opgeven en haar ware identiteit prijsgeven? Hoe zal Steven reageren als hij zich realiseert dat de vrouw waarop hij verliefd is, in werkelijkheid niet bestaat? Deze roman die speelt in het Arizona rond 1880, is een mix van romantiek, humor en raadsels. Een verhaal dat je aan een stuk uitleest...

- Voortgedreven door hoop van Kathryn Cushman
Een aangrijpend verhaal over twee onwaarschijnlijke vrienden. De kracht van het geloof. Een pijnlijke strijd. En hoe het volgen van God je soms op de meest onverwachte plekken kan brengen.Een getalenteerd hardloopster en lid van het Olympische team, Sabrina Rice, ziet haar droom door een verschrikkelijke diagnose uiteen spatten. Daardoor verliest ze ook haar beurs voor het volgen van een studie. Een aantal jaren later zijn er nieuwe plannen voor de toekomst die niets met hardlopen van doen hebben, want dat heeft ze diep weggestopt met de intentie het te vergeten ....Totdat ze opeens Brandy Philip op de campus ziet rennen, op de vlucht voor de beveiligingsagenten. Sabrina herkent onmiddellijk haar klasse en potentie, maar ze is een opstandige, problematische tiener. Als de beide jonge vrouwen elkaar tegenkomen, realiseert Sabrina zich dat zij degene is die een wending aan Brandys leven kan geven voordat het helemaal mis gaat ...

- Madeliefjes zijn voor eeuwig van Liz Tolsma
Pruisen, 1945. De val van het Derde Rijk is onherroepelijk. Het genadeloze Rode Leger nadert vanuit het oosten en de Duitse bevolking van Pruisen vreest het ergste.
Onder hen bevindt zich Gisela Cramer, een Amerikaanse die samen met haar nicht Ella en haar oude hulpbehoevende grootvader in Heiligenbeil woont. Wanneer de geruchten sterker worden dat de Russen er nu snel aankomen, dringt Ella er bij Gisela op aan om samen met haar twee jonge dochters naar Berlijn te vluchten.
Het wordt een beroerde en meedogenloze tocht. Als Gisela het Britse accent van een pseudo-SS-officier hoort, stelt ze voor om voorlopig als zijn vrouw door het leven te gaan om hem veilig door de Duitse vluchtelingenstroom heen te loodsen. Zo veranderen Mitch Edwards en Gisela van identiteit in Herr en Frau Cramer.
Het echtpaar Cramer tracht tijdens de zware tocht de twee dochters van Ella te beschermen in de hoop ooit weer herenigd te worden met hun nicht en opa. Terwijl Gisela en Mitch echt gevoelens voor elkaar krijgen, heeft de oorlog een grote impact op hen allen.
Als de wereld op zijn donkerst is en het leven van twee kinderen op het spel staat, ontdekt het pseudo-echtpaar in elkaar een bron van geloof, hoop en liefde die ze zo nodig hebben om te overleven.

Paperback, 936 pagina's.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Ean: 9789064512520
Prijs € 25,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282