Boekhandel De Beukelaar

Historische romans pakket voorjaar 2018

Auteur: Ladd, Sarah

historische-romans-pakket-voorjaar-2018
Omschrijving

Pakket van drie romans: De directrice van Rosemere, Schrijfster aan het Perzische hof en Het hart op de lippen.

'De directrice van Rosemere': De 25-jarige Patience Creighton wordt een oude vrijster genoemd. De directrice van de Rosemere School for Young Ladies had verwacht dat haar hart ooit veroverd zou worden door een elegante jongeman, maar zover is nooit gekomen. En sinds haar vaders dood heeft ze haar handen vol aan de zorg voor haar moeder en het besturen van de school. Maar dan staat op een avond haar zwaargewonde huurbaas voor de deur. Patience verzorgt hem, maar kan niet vermoeden dat deze man haar toekomst op het spel zet.                                                                                                                                                            Paperback, 336 pagina's.

'Schrijfster aan het Perzische hof': Sarah is een slimme meid; ze kan goed rekenen, lezen en schrijven, maar in de tijd van het Perzische Rijk heeft ze als vrouw weinig aan deze kwaliteiten. Dankzij haar neef Nehemia krijgt ze een baan aangeboden als secretaris van koningin Damaspia. Maar het succes dat ze in deze functie vergaart, wordt haar noodlottig. Ze verliest haar baan en moet trouwen met de neef van de koningin. Een man die deze verbintenis puur aangaat uit verplichting... althans dat denkt Sarah.                                               Paperback, 384 pagina's.

'Het hart op de lippen':  Chicago,1893. Cayden McCreary heeft zijn toekomst al uitgestippeld. Met zijn sprinklerinstallatie zal hij op de beurs geld verdienen en daarna zal hij trouwen met zijn meisje. Maar het lawaai in de beurshal gooit roet in het eten: zijn gehoor raakt beschadigd. In zijn wanhoop vraagt hij de dovenlerares Della Wentworth hem te leren liplezen. Als er gevoelens tussen hen ontstaan, staat Cayden voor de beslissing van zijn leven: zal hij alles opgeven voor een vrouw die hij nog maar net kent?                                              Paperback, 304 pagina's.                                                                                     

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Ladd, Sarah
  • Ean: 9789029727693
Prijs € 30,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282