Boekhandel De Beukelaar

Haar goede naam

Auteur: Axtell, Ruth

haar-goede-naam
Omschrijving

Leugens en geheimen kunnen een vrouw van haar goede naam beroven. 

Holliston, Maine, 1892. Ondenks haar knappe verschijning heeft Espy als vissersdochter geen schijn van kans bij Warren Brentwood, de jonge erfgenaam van het plaatselijke houtimperium. In een poging een beter leven te krijgen en de aandacht van Warren te trekken, neemt Espy een baantje als werkster in het huis van een professor.
Maar zodra de professor haar literatuurlessen gaat geven, steken er roddels de kop op in het dorp. 

Een schandaal zet de wereld van Espy op z'n kop. In ongenade gevallen, vlucht ze het dorp uit. Alleen zonder een cent op zak, heeft Espy niets anders meer over dan haar geloof. Dan kruist een evangelistenechtpaar haar pad en begint ze een nieuw leven. Espy wil graag terug naar Holliston om haar naam te zuiveren van de leugens die bij haar vertrek de ronde deden. Maar zal er iemand zijn, vooral Warren, die in haar onschuld gelooft? 

De Amerikaanse Schrijfster Ruth Axtell heeft dertien boeken op haar naam staan, waarvan er al een aantal in andere talen zijn verschenen. Ze heeft vergelijkende taaltwetenschap gestudeerd aan het Smith College en zich gespecialiseerd in Franse en Engelse literatuur. Lange tijd verbleef ze in het buitenand, maar momenteel woont ze in Maine, VS. De rotsachtige kust daar inspireert haar tot het schrijven van christelijke historische romans.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Axtell, Ruth
  • Ean: 9789033634512
Prijs € 9,99

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282