Boekhandel De Beukelaar

Code blauw

Auteur: Mabry, R.L.

code-blauw
Omschrijving

Voor dokter Cathy Sewell betekent 'code blauw' meer dan alleen een oproep bij noodgevallen. Haar eigen leven lijkt ook wel een noodgeval: haar relatie is net stukgelopen en ze is hard op zoek naar rust. Daarom besluit ze terug te keren naar haar geboorteplaats.
In het plaatstelijke ziekenhuis waar Cathy een baan krijgt, wordt ze door de conservatieve artsen laatdunkend behandeld. Niet alleen omdat zij wantrouwend staan tegenover nieuwelingen, maar ook omdat ze een vrouw is. Algauw merkt Cathy dat haar werk wordt gesaboteerd door iemand die haar tegen elke prijs weg wil hebben. Ze weet niet meer wie ze kan vertrouwen. Haar oude liefde Will Kennedy biedt hulp aan, maar wat verwacht hij als tegenprestatie? En staat dokter Marcus Bell echt aan haar kant bij haar ambitie om meer bevoegdheden in het ziekenhuis te krijgen?
Wanneer een doktersrecept van Cathy bijna de dood van een bankier betekent, staat haar carriere ernstig op het spel. Maar was het eigenlijk wel haar fout? Hoe kan Cathy in deze moeilijke situatie toch de rust vinden waar ze naar op zoek was?

Richard L. Mabry was werkzaam als arts en hoogleraar geneeskunde. Code blauw is het eerste deel van een serie medische romans.

Paperback, 328 pagina's.

  • Status: Op voorraad
  • Auteur: Mabry, R.L.
  • Ean: 9789085202035
Aantal
  • € 9,95

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282