Boekhandel De Beukelaar

Bruiden van texas 1

Auteur: Witemeyer, Karen

bruiden-van-texas-1
Omschrijving

Onweerstaanbare romantiek met een vleugje Texas, humor en spanning.

Geknipt voor elkaar
Jericho 'J.T.' Tucker heeft het niet zo op de nieuwe naaister in Coventry, Texas. Nog zo'n oppervlakkige vrouw die te veel waarde hecht aan mode. Maar al snel ontdekt hij dat deze naaister niet helemaal in dat plaatje past.
Hannah Richards weet niet wat ze aan Jericho Tucker heeft. Hij lacht nooit en irriteert haar door zijn aanmatigende veronderstellingen en norse manieren, maar tegelijkertijd raakt hij haar hart door zijn vriendelijke en attente daden.
Als Hannah besluit Jericho's zus te helpen, leidt dat tot gebeurtenissen die niemand had kunnen voorzien en het duurt niet lang of de vonken spatten er vanaf!

Hoofd in de wolken
Adelaide Proctor wil een echte romanheld voor zichzelf. Maar als haar jacht op een echtgenoot in een vernedering eindigt, besluit ze haar dwaze verlangen achter zich te laten en solliciteert ze naar een betrekking als gouvernante.
Gideon Westcott heeft zo zijn vraagtekens bij de nieuwe, nogal onconventionele gouvernante voor zijn dochtertje Isabella, maar tegelijk intrigeert ze hem. Hij kan zich echter niet permitteren zich af te laten leiden.
Als Gideon en Adelaide moeten samenwerken om Isabella te beschermen, kunnen ze de wederzijdse aantrekkingskracht niet meer negeren en blijkt niet alleen Isabella in gevaar te zijn, maar ook hun hart.

Paperback, 733 pagina's.

Prijs € 12,50

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282