Boekhandel De Beukelaar

Onuitwisbaar

Auteur: Heitzmann, Kristen

onuitwisbaar
Omschrijving

Met brandende ogen reed Trevor terug naar het kantoor en zocht in de prullenbak naar de eerste foto. Hij had gedacht dat het alleen maar een aansichtkaart was die getuigde van slechte smaak. Nu realiseerde hij zich dat de afbeelding echt was. Toen hij de foto en de envelop bij de andere foto's legde, werd het bijna zwart voor zijn ogen... 

Wanneer reddingswerker Trever MacDaniel een peuter uit de kaken van een poema redt, zet hij gebeurtenissen in werking die hij nooit had kunnen voorzien. Hij komt door zijn heldendaad in contact met Natalie Reeve, een begaafd beeldhouwster, maar trekt ook een mysterieuze bewonderaar aan.  

Er beginnen na Trevors reddingsactie vreemde dingen te gebeuren. Kinderen verdwijnen en er duiken sinistere foto's op. Trevor vraagt zich af of de gebeurtenissen te maken hebben met de geheimzinnige persoon die het op hem lijkt te hebben voorzien.  

Als Trevor en Natalie beiden worden geconfronteerd met de onbegrijpelijke vijand, vinden ze steun bij elkaar. Maar hoever wil Trevor gaan in zijn beschermingsdrang wanneer de bedreigingen toenemen?

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Heitzmann, Kristen
  • Ean: 9789085202066
Prijs € 19,95

Zoeken door Romans

209