Boekhandel De Beukelaar

Wanneer de dag aanbreekt

Auteur: Schalesky, M.

wanneer-de-dag-aanbreekt
Omschrijving

'Wanneer de dag aanbreekt' 

Met het verleden keurig weggestopt houdt Marnie zichzelf voor dat haar leven op rolletjes loopt.
Haar koffiehuis annex boekhandel zit dagelijks vol en ze heeft genoeg vrienden die de familie kunnen vervangen die ze nooit heeft gehad. 

Maar dan stuurt de notaris haar een overlijdensbericht van haar zus, die ze nauwelijks heeft gekend - inclusief de papieren van een ongewone erfenis. Van de ene op de andere dag krijgt Marnie de voogdij toegewezen over Emmit, haar neefje van vijftien, wiens bestaan helemaal nieuw voor haar is. Als de jongen voor de deur staat, lijkt de nachtmerrie compleet: hij heeft het syndroom van Down. Wat moet zij met hem aan? Of is het eerder andersom... 

Marlo Schalesky schrijft naar eigen zeggen 'over de hindernissen van het leven en laat zien dat voor God niets onmogelijk is'.
Haar eerste boek in het Nederlands,' Als het nooit morgen wordt', is een indringend verhaal over onvruchtbaarheid - iets waar de schrijfster zelf jarenlang mee worstelde. 

Schalesky heeft een master in de theologie, en behalve romans schreef ze ook talloze artikelen voor christelijke tijdschriften.
Inmiddels hebben zij en haar man Bryan vijf kinderen.
Het gezin woont in Salinas, California.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Schalesky, M.
  • Ean: 9789029795685
Prijs € 9,99

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282