Boekhandel De Beukelaar

Voordeelvakantiepakket spannende boeken

Auteur: onbekend

Voordeelvakantiepakket spannende boeken
Omschrijving

Mel Star - De Meesterproef
Vol idealen begint de jonge Master Hugh zijn artsenpraktijk in het dorpje Bampton. Dan wordt hij gevraagd de herkomst van een aantal gevonden botten vast te stellen. Lord Gilbert is niet blij met de vondst van beenderen in de beerput bij zijn kasteel.Master Hugh ontdekt al gauw dat het de botten van een jonge vrouw moeten zijn. Maar wie was dat meisje? En waarom heeft niemand haar als vermist opgegeven? Gaandeweg het onderzoek komen er steeds meer vragen. Wat deed de zoon van de smid om middernacht op het kerkhof? En hoe geloofwaardig is het dat iemand onderweg zijn goudbrokaten mantel verliest?

McCusker & Larimore - De blauwe monnik
Een pandemie dreigt te worden veroorzaakt door een klein jongetje, dat overal waar hij komt mensen besmet. Een race tegen de klok begint.
In 1666 stierf bijna elke inwoner van het Engelse plaatsje Eyam aan een vreselijke ziekte. Eeuwen later keert de ziekte terug, in gemuteerde vorm, en gevaarlijker dan ooit. Elke dag komen er meer besmettingen, meer doden bij. De levens van miljoenen mensen liggen in de handen van de Time Scene Investigators, die de geschiedenis onderzoeken om hedendaagse ziekten te behandelen.


McCusker & Larimore - De griepbom
MassaÆs mensen sterven aan een onbekend virus. Terwijl het TSI-team een medicijn probeert te vinden, gebeurt een volgende ramp. Een ecoterroristische groepering plaatst een griepbom. In één klap is al het drinkwater onbruikbaar.Tegen de tijd dat de Time Scene Investigators erachter zijn dat de terroristen hun dodelijke wapen via het drinkwater verspreiden, is de ziekte al een mondiaal probleem. En niemand heeft een geneesmiddel. De onzichtbare vijand blijkt vele gedaanten te hebben onwillige Russen, gewetenloze NaziÆs, een mysterieuze Engelse geheim agente

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Ean: 9789023994930
Prijs € 25,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282