Boekhandel De Beukelaar

Rimpelingen

Auteur: Martin, Charles

rimpelingen
Omschrijving

Hartchirurg Reese Mitch slaagde er vijf jaar geleden niet in om zijn vrouw te redden van een hartstilstand en kan zijn falen niet onder ogen komen.  

Sindsdien leidt hij een teruggetrokken bestaan aan Lake Burton, waar hij boten opknapt. Als Reese getuige is van de aanrijding van de 7-jarige hartpatiente Annie, komt hij intuitief in actie. Vanaf dat moment raakt hij betrokken bij de situatie van het meisje. De toekomst van Annie is onzeker.  

De noodzaak van een harttransplantatie wordt met
de dag groter. Het ontwapenende karakter en de overlevingsdrang van het meisje dwingen Reese om zijn verdriet en schuldgevoel los te laten. Lukt het Reese zijn verleden achter zich te laten en het leven van Annie te redden? 

Op fenomenale wijze weet Charles Martin de lezer tot het einde toe te boeien met een verrassende samenloop van twee verhaallijnen. [...] Een prachtige christelijke psychologische roman, die ontroert en fascineert. - NBD Biblion 

De spanning wordt zorgvuldig opgebouwd en blijft erin tot het einde. Hierdoor is het moeilijk om te stoppen met lezen, je wilt weten hoe het verder gaat. En als je dan met een zucht het boek dichtslaat omdat het uit is, wil je méér. - Nederlands Dagblad 

 

Charles Martin studeerde Engels, Journalistiek en Communicatie. Eind jaren negentig stapte hij uit het bedrijfsleven om zich volledig op het schrijven te kunnen richten. Samen met zijn vrouw Christy en hun drie zoons woont hij in Jacksonville, Florida. Hij is 38 jaar. 

Martin weet karakters neer te zetten, is goed in het oproepen van sfeer en doet dat alles in zorgvuldige bewoordingen. Op fenomenale wijze weet hij de lezer tot het einde toe te boeien met een verrassende samenloop van verhaallijnen. Hij schrijft prachtige christelijke psychologische romans, die ontroeren en fascineren. In Amerika ontving hij in 2007 de Christian Book Award voor beste fictie.
 

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Martin, Charles
  • Ean: 9789043514286
Prijs € 9,95

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282