Boekhandel De Beukelaar

Pakket vrouwen van Lancaster County

Auteur: onbekend

pakket-vrouwen-van-lancaster-county
Omschrijving

Drie delen: De vroedvrouw van de Amish, Het kindermeisje van de Amish, De bruid van de Amish

De vroedvrouw van de Amish - deel 1
Verloskundige Lexie Jaeger krijgt hier allemaal mee te maken. Het ontsteekt in haar een vurig verlangen om haar biologische familie op te zoeken. Gedrongen door een persoonlijke ontdekkingsreis, belandt Lexie vanuit Oregon in het hart van het Amish gebied in Pennsylvania.
Daar ontmoet ze Marta Bayer, een mysterieuze vroedvrouw zonder papieren, die misschien wel de sleutel tot Lexies verleden bezit. Maar Marta weigert iets te zeggen, vooral nu ze zelf al genoeg problemen heeft door het overlijden van een Amish patiënt tijdens de bevalling. Terwijl Lexie tijdelijk Marta"s praktijk overneemt en intussen haar zoektocht naar haar biologische familie voortzet, vormt een knappe plaatselijke arts een welkome afleiding. Maar zal het haar ook afleiden van James, de man die thuis liefdevol wacht op haar terugkeer?
Van haar Amish patënten leert Lexie de betekenis van het woord demut in het Pennsylvania Dutch, namelijk "loslaten". Zal deze vrouw die alle touwtjes zelf in handen wil houden, ooit leren onvolkomen afhankelijk van God te leven? Of zal haar koppigheid om tegen elke prijs de geheimen van het verleden te willen ontrafelen, haar allen maar verder losscheuren van haar pas gevonden familie?

Het kindermeisje van de Amish - deel 2
Ada Rupp die als Amish is opgevoed, weet niets van deze zaken uit het verleden van haar familie. Haar ogen zijn voor het eerst in haar leven gericht op de toekomst. Nu ze een ernstige ziekte de baas is geworden, wil ze graag haar door God gegeven talenten gebruiken als onderwijzeres en trouwen met Will Gundy, een knappe weduwnaar op wie ze als kind al verliefd was. Maar als deze verlangens beide niet vervuld lijken te worden, wordt Ada"s hart overspoeld door verdriet.
Dan ontmoet ze Daniël, een aantrekkelijke Mennonitische wetenschapper die een verrassend verzoek heeft. Hij heeft haar hulp nodig om een belangrijk historisch monument te behoeden voor de ondergang. Ada, een vriendin van de familie en een jong meisje gaan naar Zwitserland om een belangrijke kwestie op te lossen en ervoor te zorgen dat hun religieuze erfgoed behouden blijft.
Om daarin te slagen, moeten Ada en Daniël geheimen uit het verleden ontrafelen. Maar is er ook een toekomst voor hen samen weggelegd of zal Ada"s hart voor altijd Will toebehoren, de enige man die ze ooit heeft gewild?
Een fascinerend verhaal over de reis van een jonge vrouw: een reis naar Zwitserland, een geloofsreis en uiteindelijk een reis naar de liefde van haar leven.

De bruid van de Amish - deel 3
Een lang verloren gewaand schilderij ...Een dagboek met een geheime code ...En de mysterieuze terugkeer van een vader ...Ella Bayer, die Mennonitisch is opgevoed, heeft twee dromen: haar eigen bakkerij en trouwen met haar Amish vriend Ezra Gundy. Ezra is ook dol op Ella, maar zijn familie wil dat hij met een meisje van hun eigen geloof trouwt.In de hoop dat de romance enigszins zal bekoelen, stuurt Ezra's familie hem naar Indiana om daar op een melkveehouderij te gaan werken. Maar als Ella's vader, die ze nog nooit heeft gezien, opeens terugkeert naar Lancaster, gaat zij ook op weg naar Indiana.
Ze komt terecht op een boerderij die te maken heeft met een gecodeerd dagboek van haar overgrootmoeder. Bij het ontcijferen van de code krijgt ze hulp van Luke Kline, een knappe Amish boerenknecht.Terwijl Ella zich steeds beter thuis voelt op deze plek, wordt ze gedwongen om af te rekenen met het verleden en vragen te stellen bij de toekomst. Zal zij Ezra's bruid worden? Of heeft God iets anders in gedachten voor de trotse en koppige jonge vrouw die gewend is om haar eigen gang te gaan?

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Ean: 9789064512513
Prijs € 25,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282