Boekhandel De Beukelaar

Pakket voorjaar romantische verhalen

Auteur: onbekend

x9789043531689_jpg_pagespeed_ic_257W3T3aJ3.jpg
Omschrijving

Geef mij een kans, Susan May Warren: Eenmaal, andermaal... verkocht! 'Geef mij een kans' is het deel 1 in Susan May Warrens serie over de familie Christiansen.
Darek Christiansen is in veel opzichten de ideale man. Als oudste zoon van de familie Christiansen is hij de erfgenaam van het historische resort Evergreen Lake, hij is knap en hij is een geweldige vader. Maar hij is ook gegriefd en nog steeds woedend over de tragische dood van zijn vrouw Felicity. Geen vrouw in de stad durft hem te benaderen.
Ivy Madison, een juridische medewerker die nieuw is in Deep Haven, heeft geen idee van dit alles als ze op Darek biedt tijdens een liefdadigheidsveiling. En ook niet van het feit dat de man voor wie ze drie jaar geleden strafvermindering heeft geregeld, degene is die verantwoordelijk is voor Felicity's dood. Paperback, 400 pagina's.

Waarom jij?, Susan May Warren: Eden Christiansen had haar leven anders voorgesteld dan als de oppas van haar broertje Owen, een succesvolle ijshockeyspeler. Ze is het zat om hem regelmatig uit het café te moeten slepen en ervoor te zorgen dat hij schone kleren heeft. Op die manier blijft er weinig tijd over voor haarzelf. En die tijd heeft ze hard nodig om haar droom na te jagen en journalist te worden in plaats van alleen maar overlijdensadvertenties te schrijven, zoals ze nu doet. Aanvoerder Jace Jacobsen staat bekend als agressieveling, zowel op het ijs als daarbuiten. Nu hij plannen maakt voor zijn toekomst, staat die reputatie hem in de weg. En het schuldgevoel dat Eden hem aanpraat, maakt het allemaal niet makkelijker. Als Owen door zijn eigen roekeloosheid een blessure oploopt die hem weleens zijn succes kan kosten en Eden iets op het spoor komt dat weleens haar grote doorbraak als journalist zou kunnen zijn, zijn Jace en zij plots op elkaar aangewezen.
'Waarom jij’ is deel 2 van Susan May Warrens serie over de familie Christiansen en het los te lezen vervolg op ‘Geef mij een kans’. Paperback, 432 pagina's.

De trouwkapel, Rachel Hauck: Oud-rugbyer Jimmy Westbrook bouwde ooit met zijn eigen handen voor de prachtige Collette een trouwkapel. Hij verloor haar, maar de kapel bleef, als een monument van ware liefde, een plaats voor al hun herinneringen. Nu heeft hij een bod gekregen van een makelaar voor het land waar de kapel op staat. Waarom zou hij nog langer blijven hangen in het verleden?
Fotografe Taylor Branson vertrekt naar New York om naam te maken en te ontsnappen aan het bizarre aantal mislukte huwelijken in haar familiegeschiedenis. Halsoverkop verliefd worden past niet in haar plan, maar ze kan niet om de succesvolle Jack Forester heen. Ze gaan helemaal in elkaar op, de vonken spatten ervan af. Maar ze slepen allebei een hoop bagage mee. Dat weerhoudt hen ervan zich helemaal aan elkaar te geven.
Als Taylor een opdracht aanneemt in haar geboortedorp komt ze op het spoor van een groot familiegeheim. Paperback, 400 pagina's.

  • Status: Op voorraad
  • Ean: 9789043531689
Aantal
  • € 30,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282