Boekhandel De Beukelaar

Pakket spannend zomer 2016

Auteur: Peretti, Frank

pakket-spannend-zomer-2016
Omschrijving

Dit pakket bestaat uit 3 boeken: "Illussie" Frank Peretti, "De tweede Messias" Glenn Meade en "Het Heiligdom" Ted Dekker.

`Illussie`: De illusionisten Dane en Mandy Collins hebben dertig jaar lang met veel succes shows op­gevoerd. Vlak voor ze met pensioen willen gaan, overlijdt Mandy. Terwijl Dane terugdenkt aan hoe Mandy in 1970 in slaap viel tijdens een show, ontwaakt in 2010 een jonge vrouw. Niet veel later tipt een vriend Dane over deze vrouw die spectaculaire shows opvoert in een lokaal café. Dane is vooral ondersteboven van haar uiterlijk: ze lijkt precies op het meisje dat hij veertig jaar geleden ontmoette.

`De tweede Messias`: Iedereen is op zoek naar de boekrol - velen zijn bereid ervoor te moorden. In de woestijn bij Jeruzalem ontdekt een archeoloog een Dode Zeerol. Voordat hij de tweeduizend jaar oude tekst kan ontcijferen, wordt hij vermoord. De boekrol, die lijkt te spreken over niet één, maar twee messiassen, wordt gestolen. Archeoloog Jack Crane en politie-inspecteur Lela Raul gaan op zoek naar de waarheid. Kunnen ze de boodschap achterhalen voordat hun het zwijgen wordt opgelegd en de boekrol voorgoed vernietigd wordt.

`Het Heiligdom`: Als hij faalt, zal zij sterven. Priester Danny Hansen zit een celstraf van vijftig jaar uit voor de moord op twee mannen. Hij is vastbesloten om vanaf nu geweldloos door het leven te gaan, maar dat is lastig in de wrede gevangenis die 'HetHeiligdom' wordt genoemd. Als bij zijn vriendin Renee een afgehakte vinger wordt bezorgd en ze daarnaast een onmenselijke opdracht krijgt, wordt het hem duidelijk dat ook buiten de gevangenis het gevaar dreigt. Samen met Renee wordt hij meegezogen in een angstaanjagend spel op leven en dood.

Paperback, 1350 pagina's.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Peretti, Frank
  • Ean: 9789043527002
Prijs € 25,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282