Boekhandel De Beukelaar

Pakket mannen van lancaster county

Auteur: onbekend

pakket-mannen-van-lancaster-county
Omschrijving

Pakket van de serie 'De mannen van Lancaster County'.

De bruidegom van de Amish - deel 1
De tijd van afwachten is voorbij. Het is nu tijd om een stap te nemen. En toch...
Tyler Anderson leeft tussen twee werelden, de Amish-wereld en de Englische.
Zijn moeder was ex-Amish en zijn vader Englisch. Hij is opgegroeid als kind van een militair, tot zijn moeder overleed en zijn vader hem achterliet bij zijn Amish-grootouders. Nu is hij 23 en hij weet dat het tijd is om lid te worden van de Amish-kerk. Toch aarzelt hij, omdat hij niet zeker weet of hij daar wel echt thuishoort.
Rachel Hoeck wacht geduldig tot Tyler een keuze heeft gemaakt en haar echtgenoot wordt. Maar hoeveel Tyler ook van Rachel houdt, hij weet niet zeker of dit Gods plan voor zijn leven is. Hij verkeert in tweestrijd en bidt om leiding en vrede, maar voelt zich sterk aangetrokken tot de buitenwereld.
Tijdens een verblijf in het tweede gezin van zijn vader in Zuid-Californiƫ ontmoet Tyler een vrijgevochten jonge vrouw die Lark heet, waardoor zijn toekomst met Rachel nog verder op losse schroeven komt te staan. De druk aan beide kanten neemt toe. Zal Tyler ervoor kiezen om bij Lark te blijven en Englischer te worden? Of zal hij de weg naar Rachel terugvinden en eindelijk haar Amish-bruidegom worden?

De hoefsmid van de Amish - deel 2
Zes jaar geleden is de moeder van Priscilla Kinsinger omgekomen bij een tragisch ongeval. Het tienermeisje was daardoor zo van slag dat ze elders bijfamilie is ondergebracht. Nu keert Priscilla als volwassen vrouw terug naar Lancaster County in de hoop de dood van haar Mamm, waarvoor ze zich altijd verantwoordelijk heeft gevoeld, te kunnen afsluiten.De getalenteerde paardenbehandelaar Jake Miller, die stage loopt als hoefsmid bij de familie Kinsinger, ligt al snel overhoop met de mooie, maar emotioneel gecompliceerde Priscilla. Hij geeft de voorkeur aan de luchthartige, gemakkelijke Amanda Shetler, de jonge vrouw die hij het hof maakt. Maar zijnbaas is de oom van Priscilla, dus als hij Jake en Amanda vraagt om zijn nicht te helpen weer in contact te komen met de jongeren in de gemeenschap hebben ze eigenlijk geen andere keus dan aan dat verzoek te voldoen.
Verbazingwekkend genoeg voelt Jake, als hij tijd met Priscilla doorbrengt, zich tot haar aangetrokken. Zoals hij probleempaarden behandelt, zo wil hij ook haar'behandelen' en haar ervan overtuigen dat ze geen schuld had aan haar moeders dood. Wat hij echt ontdekt, zet alles op zijn kop wat betreft zijn overtuigingen over diepgaande emoties, de reikwijdte van vergeving en de ware aard van liefde.

De klokkenmaker van de Amish - deel 3
Alleen de tijd zal het leren...
De pasgetrouwde Matthew Zook wil de winkel van zijn familie gaan uitbreiden, maar een onenigheid over het eigendom van een stuk land zet alles op losse schroeven. Er rijzen nieuwe vragen over het mysterieuze verleden van deze plek.
Jaren geleden bevond zich in hetzelfde pand een klokkenwinkel die geleid werd door een jonge Amish klokkenmaker, Clayton Raber. Hij stond bekend om zijn korte lontje en werd gearresteerd voor de moord op zijn geliefde vrouw. Bijna iedereen, ook zijn eigen familieleden, dacht dat hij het ook daadwerkelijk had gedaan, zelfs toen de aanklachten werden ingetrokken. GeĆÆsoleerd en veroordeeld door iedereen, brak Clayton met de kerk en verliet Lancaster County. Niemand had ooit nog iets van hem gehoord.
Nu kan Matthew de eigendomskwestie alleen oplossen als hij Claytons verblijfplaats achterhaalt. Maar komt hij hiermee een moordenaar op het spoor?
Een tijdloze roman over trouw, vertrouwen en de kracht van duurzame liefde, waarin geheimen uit het verleden een weg van hoop banen voor de toekomst.

Paperback.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Ean: 9789064512834
Prijs € 25,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282