Boekhandel De Beukelaar

Pakket interventie serie

Auteur: Blackstock, Terri

Omschrijving

Set bestaat uit 3 boeken: 


"Interventie", Je kind verslaafd aan drugs... misschien wel de grootste angst van iedere ouder. Wat kun je doen? Barbara Covington ziet nog maar één mogelijkheid: haar dochter op laten nemen in een afkickkliniek. 
Op weg naar de kliniek verdwijnt de achttienjarige Emily spoorloos. Haar begeleider wordt dood aangetroffen op het vliegveld. Heeft de verslaving Emily veranderd in een moordenaar? Barbara kan het niet geloven en hoopt haar dochter te vinden voor detective Kent Harlan haar kan arresteren. 
Haar laatste hoop is het begin van een nieuwe nachtmerrie. 

"Vicieuze cirkel", Als Lance Covington een baby vindt op de achterbank van een auto, weet hij dat het de dochter is van een aan drugs verslaafde klasgenoot. Maar voor hij het meisje kan helpen, wordt hij gearresteerd... 
De politie ziet Lance aan voor een crimineel die handelt in drugs en mensen. Om zijn onschuld te bewijzen, roept zijn moeder de hulp in van agent Kent Harlan - de man waar ze stiekem een oogje op heeft. Lukt het hen om Lance uit 
de problemen te halen? En wat gebeurt er met de baby en haar moeder? 

"Terugval", Nu ze haar drugsverslaving heeft overwonnen, probeert Emily Covington een nieuw leven op te bouwen en het vertrouwen van haar familie terug te winnen. Maar als de politie een zelfgemaakte bom onder haar auto ontdekt en de vrouw van een goede vriend wordt vermoord, stort alles weer in. Emily weet dat haar leven op het spel staat. Wie wil haar ombrengen? En waarom? Terwijl ze koortsachtig probeert de puzzel op te lossen, ontdekt ze dat ze de moordenaar daarmee juist in de kaart speelt.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Blackstock, Terri
  • Ean: 9789029724012
Prijs € 25,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282