Boekhandel De Beukelaar

Pakket historische romans zomer 2016

Auteur: Vogel-Sawyer, Kim

pakket-historische-romans-zomer-2016
Omschrijving

Dit is een pakket van 3 titels. Dit pakket bestaat uit: "Voorjaarsbloesem" Van Kim Vogel Sawyer, "Zoeken naar Daisy" Jody Hedlund en "De postorderbruid" Beth White.

"Voorjaarsbloesem", Amy Knackstedt verhuist met haar kinderen naar Kansas om te ontsnappen aan de speculaties rondom de voortijdige dood van haar man. Ze hoopt op een nieuw begin. Maar haar buurman, Tim Roper, vindt het niet fijn dat de mennonitische familie naast zijn appelboomgaard komt wonen. Hij heeft zijn geloof jaren geleden achter zich gelaten en wil er niet meer aan herinnerd worden. Maar als de paden van Amy en Tim elkaar kruisen, gebeurt er iets wat ze geen van beiden konden voorzien.

"Zoeken naar Daisy", Michigan, 1880. De houthakkersbazen zijn blind voor het morele verval dat steeds verder oprukt in de stadjes. Bordelen en saloons groeien als paddenstoelen uit de grond. Lily Youngdompelt zich volledig onder in deze gewelddadige en meedogenloze omgeving op zoek naar haar 16-jarige zusje, dat is weggelopen. Maar met haar onbehoedzame gedrag brengt ze niet alleen zichzelf in gevaar, maar ook de weinige betrouwbare mannen die het stadje rijk is, zo ook de baas van het kamp: Connel McCormack.

"De postorderbruid", In 'De postorderbruid' brengt Beth White de Franse kolonie in Lousiana tot leven.
1704. Geneviève Gaillain en haar zus reizen als postorderbruiden naar de Louisiana-kolonie, op de vlucht voor hun verleden. Als hugenoten waren ze hun leven in Frankrijk niet zeker en daarom hebben ze beiden beloofd te trouwen met een man in de Nieuwe Wereld. Maar wanneer Geneviève verliefd wordt op Tristan Lanier - een kaartenmaker die opkomt voor de gelijke behandeling van inheemsen - beseft ze dat zelfs in dit land van vrijheid een vredig bestaan geen garantie is. En het geheim dat ze bewaart zou weleens de ondergang van de kolonie kunnen betekenen.

Paperback, 1120 pagina's.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Vogel-Sawyer, Kim
  • Ean: 9789029725576
Prijs € 25,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282