Boekhandel De Beukelaar

Pakket hawaï serie

Auteur: Chaikin, Linda

pakket-hawai-serie
Omschrijving

Deze set bestaat uit 3 boeken:


"Geliefd door Eden", 1876. Op het politiek onrustige Hawaï komt veel lepra voor. Verpleegkundige Eden krijgt de opdracht een van een leprakolonie geredde baby in het ziekenhuis op te nemen. Een moeilijke taak... Kip is als baby achtergelaten op het strand van lepra-eiland Molokai. Rafe Easton heeft hem daar gevonden en houdt van hem als van zijn eigen zoon. Nu Eden hem in quarantaine moet brengen, zet dat haar relatie met Rafe onder druk. Hun idealen lopen uiteen en dreigen de liefde te verdringen.

"Tegenwind", De geruchten gaan dat Townsend Derrington rondsluipt in San Francisco rondom het huis van Parker Judson - Rafes zakenpartner. Baby Kip wordt daar verzorgd door Rafes moeder. Is zijn leven in gevaar? Als Rafe het nieuws hoort, bedenkt hij zich geen moment en neemt de boot naar San Francisco. Hij gaat achter Townsend aan, die ook schuldig is aan de moord op zijn vader. Eden, de verloofde van Rafe, werkt intussen voor een jaar op het lepraeiland Molokai en verzorgt daar haar stervende moeder.

"Avondstorm", Is hij als blinde man niets waard voor zijn geliefde? Hawaï - deel 3
Terwijl op Hawaï een politieke crisis dreigt, krijgt Rafe te maken met een eigen crisis: hij raakt blind. Geleid door trots laat hij zijn aanstaande bruid Eden in de steek en vertrekt hij naar San Francisco. Eden is gekwetst door Rafes plotselinge vertrek en stort zich op het werk in de leprakliniek van haar vader op het eiland Molokai. Als ze een jaar later terugkeert naar Honolulu, blijkt dat Rafe weer op Hawaïaanse bodem woont en nieuw geluk heeft gevonden.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Chaikin, Linda
  • Ean: 9789043524681
Prijs € 25,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282