Boekhandel De Beukelaar

Pakket davis bunn

Auteur: Bunn, Davis

pakket-davis-bunn
Omschrijving

Ruige aarde
CIA-agent Marc Royce wordt naar Kenia gestuurd om onderzoek te doen naar dewinning van zeldzame metalen die onmisbaar zijn geworden voor de hightechindustrie. De plotselinge waardestijging wakkert de strijd aan tussen Afrikaanse stammen. Met de hulp van de Israëlische Kitra ontdekt Marc de link tussen de arme Afrikaanse dorpen en een tweede Silicon Valley in de Israëlische woestijn. In plaats van alleen verslag uit te brengen, grijpt Marc zijn kans om het recht in het land te herstellen.

Boycot
De dreiging van een Iraanse blokkade in de nauwe Straat van Hormuz doet despanning wereldwijd escaleren, omdat de scheeproutes die daar lopen van groots belang zijn voor het vervoer van ruwe olie naar het westen. Amerikaanse officieren proberen de economie te behoeden voor een grote val, waardoor Israël tussen twee vuren in komt te staan. Ondertussen wordt CIA-agent Marc Royce ingeschakeld om onderzoek te doen naar een Iraans nucleair programma. Maar hij heeft nauwelijks aanknopingspunten...

De leeuw van Babylon
Twee medewerkers van de CIA worden door de Taliban ontvoerd in Irak.Tegelijkertijd raken twee anderen spoorloos: een Iraaks burger met veel invloed en een hulpverleenster uit de Verenigde Staten. Is het toeval, of hebben deze verdwijningen met elkaar te maken? Marc Royce werkt voor het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, met als specialisatie bijzondere benoemingen. Marc moet de waarheid achter de recente gebeurtenissen zien te achterhalen in een operatie die uiterste geheimhouding vergt. Zelfs binnen de Amerikaanse regering mag niet iedereen ervan weten, want sommige grote bazen willen de hele zaak het liefst in de doofpot stoppen. Marc reist incognito af naar het Midden-Oosten en duikt in een wereld waar mensen worden verdeeld door eeuwenoude conflicten, en waar fanatieke religieuze groepen niet bang zijn om hun leven te geven voor hun waarheid; en dat van anderen te nemen, als het moet.

Paperback, 900 pagina's.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Bunn, Davis
  • Ean: 9789043526647
Prijs € 25,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282