Boekhandel De Beukelaar

Niemandsland Midprice

Auteur: Leguijt, Guurtje

niemandsland-midprice
Omschrijving

Al 12.000 verkocht!

Niemandsland is een indringende roman over de jonge Justus, die vanwege de dood van zijn moeder in de jeugdzorg terechtkomt. Hij voelt zich wanhopig en eenzaam. De enige die hij vertrouwt is zijn oma, maar haar wil hij geen verdriet doen met zijn vragen. 
Als hij Len leert kennen en ontdekt dat er mensen zijn die onvoorwaardelijk van hem houden, durft hij langzamerhand weer in liefde te gaan geloven.

Deze indrukwekkende roman is mede gebaseerd op het levensverhaal van Michel Merx, die jarenlang verkeerde in het niemandsland van vele jeugdzorginstanties.

‘Door de magnifieke vertaling van de gevoelens van het kind in de jeugdzorg behoort dit boek tot een van de mooiste kroonjuwelen die ooit over jeugdzorg zijn geschreven.’ - Pleegcontact NPV

‘Leguijt weet gevoel over te brengen.’ – Trouw

‘Deze derde roman van Guurtje Leguijt is indringend, realistisch en hartverscheurend.’ –  Reformatorisch Dagblad

‘Een met veel inlevingsvermogen geschreven psychologisch sterke, aangrijpende, ontroerende, meeslepende en van het begin tot het eind boeiende roman. Een must voor alle medewerkers uit de jeugdzorg, pleegouders en iedereen die graag een goed boek leest.’ – NBD|Biblion

Paperback, 448 pagina's.

  • Status: Niet op voorraad, wel te bestellen
  • Auteur: Leguijt, Guurtje
  • Ean: 9789023996828
Aantal
  • € 12,99

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282