Boekhandel De Beukelaar

Karen kingsbury pakket zomer 2017

Auteur: Kingsbury, K.

karen-kingsbury-pakket-zomer-2017
Omschrijving

Een set van 3 boeken van Karen Kingsbury, bestaat uit: "Vijftien minuten", Laat mij niet los" en "Twee tinten blauw".

Vijftien minuten
Zack Dylan droomt ervan om te zingen op de grootste podia in het land. Die wens lijkt uit te komen als hij de favoriete kandidaat wordt in de tv-talentenshow Fifteen Minutes. Terwijl hij geniet van zijn succes, wordt hij gedwongen concessies te doen aan zijn geloof en principes. Maar dat lijkt een kleine prijs voor alles waar hij altijd al van heeft gedroomd. Ziet hij op tijd de schaduwkant van roem? Of zal hij alles opgeven voor 'fifteen minutes of fame'?

Laat mij niet los
Molly en Jack Campbell zijn heel tevreden met hun idyllische leventje in een klein dorp net buiten Atlanta. Samen met hun vierjarige zoon Joey wonen ze dicht bij familie en vrienden en zijn ze regelmatig met hun zeilboot op het water te vinden. Het leven kan niet mooier.
Tot op een dag de telefoon gaat. De maatschappelijk werkster van wie de Campbells nooit meer iets dachten te vernemen, heeft verontrustend nieuws. Drie straten verderop is Joeys biologische vader vrijgekomen uit de gevangenis. Hij wil een nieuw leven opbouwen, maar niet zonder zijn zoon.
Jack en Molly zijn vastbesloten alles op alles te zetten om hun zoon te houden, maar Joeys biologische ouders hopen met hem een nieuwe start te maken en als gezin het leven te leiden waar ze altijd van droomden.
Joeys toekomst ligt in de handen van vier volwassenen, die moeten leren dat loslaten soms de grootste daad van liefde is.

Twee tinten blauw
Brad Cutler heeft het helemaal voor elkaar. Hij runt een succesvol reclamebureau en staat op het punt te trouwen met Laura, de liefde van zijn leven. Maar één herinnering staat zijn geluk in de weg. Tien jaar geleden verloor hij zijn onschuld met Emma. Toen zij zwanger bleek te zijn, dwong hij haar in een paniekreactie het kind te laten weghalen. Voor hij met Laura in het huwelijksbootje kan stappen, wil hij Emma hiervoor vergeving vragen. Maar hun weerzien heeft grotere gevolgen dan Brad had kunnen voorzien...

Paperback, 1046 pagina's.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Kingsbury, K.
  • Ean: 9789029726849
Prijs € 30,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282