Boekhandel De Beukelaar

Herfstdagen

Auteur: Chapman, Gary

herfstdagen
Omschrijving

De herfst doet zijn intrede in Deepwater Cove, met een pracht aan herfstkleuren en -geuren. Het stadje verheugt zich op de feestelijkheden ter gelegenheid van Thanksgiving. Vijf vrouwen - Patsy, Brenda, Kim, Ashley en Esther - komen elke week bij elkaar in Patsy's kapsalon, om hun lief en leed te delen. Terwijl er voor één van hen romantiek in de lucht zit, pakken donkere wolken zich samen boven de ander... En hun vriend Cody krijgt verrassend nieuws, dat zijn leven voorgoed zal veranderen. 

Esther en Charlie zijn bijna vijftig jaar getrouwd. Hun relatie heeft hoogte- en dieptepunten gekend, maar over het algemeen zijn ze samen gelukkig. Nu breekt de herfst in hun relatie aan: een periode van onzekerheid en grote zorg... Esther begint vergeetachtig te worden en vreemde dingen te doen. Charlie moet met lede ogen aanzien hoe de vrouw van wie hij houdt, een ander mens wordt. Wat betekent dat voor hun relatie? Is hun huwelijk wel zo goed als het lijkt? En wat is er met Esther aan de hand? 

'Herfstdagen' is het vervolg op 'Nieuwe Lente' en 'Zomerwind'.
Gary Chapman is expert op het gebied van huwelijk en relaties; hij schreef onder meer: 'De vijf talen van de liefde' en 'Win-win'. Catherine Palmer is bekroond auteur van ruim veertig romans.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Chapman, Gary
  • Ean: 9789029718646
Prijs € 6,95

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282