Boekhandel De Beukelaar

Familie anderson pakket voorjaar 2018

Auteur: Walsh, Dan

familie-anderson-pakket-voorjaar-2018
Omschrijving

Pakket met de boeken 'De dans', 'De belofte' en 'De sleutel'.

'De dans': Komt ze ooit nog terug? Eerste deel in de serie van Dan Walsh en Gary Smalley.                                Jim Anderson is een succesvolle zakenman en zijn vrouw Marilyn de perfecte vrouw. Jim geeft haar alles wat ze nodig heeft. Hij had dan ook nooit gedacht op een dag thuis te komen om te ontdekken dat ze is vertrokken. Na 27 jaar huwelijk heeft Marilyn er genoeg van. Ze voelt zich verwaarloosd en ongeliefd, eigenlijk al vanaf haar trouwdag, toen Jim niet met haar wilde dansen. Ze gaat op zoek naar een stukje geluk voordat ze te oud is om ervan te genieten. Wat vraagt het van Jim om uiteindelijk de man te worden die Marilyn nodig heeft?    Paperback, 336 pagina's.

'De belofte': Tom Anderson is al vijf maanden werkloos, maar hij weet dat feit knap verborgen te houden voor zijn vrouw Jean. Elke dag verlaat hij ’s morgens het huis, alsof er niets is veranderd, en vult zijn dag met koffiedrinken en bezoekjes aan de bibliotheek. Hoelang kan hij de schijn nog ophouden? Jean voelt dat er iets aan de hand is en neemt afstand. Op een gegeven moment lijken de relatieproblemen, net als bij Toms ouders, hun huwelijk op te breken. Kunnen ze hun wederzijdse vertrouwen – en liefde – weer opbouwen als de waarheid boven tafel komt?                                                                                                                                             Paperback, 336 pagina's.

'De sleutel': De jonge Doug Anderson neemt steeds meer afstand van zijn familie en van God. Zijn ouders, broer en zus proberen tot hem door te dringen voordat hij hen en het christelijke geloof definitief vaarwel zegt. Christina, het zwangere meisje dat Dougs ouders bij zich in huis hebben genomen, valt als een blok voor hem. Maar hij laat duidelijk merken dat hij niet op haar zit te wachten. Zal hij uit deze persoonlijke crisis komen en zien dat zijn geluk voor het oprapen ligt.                                                                                                           Paperback, 336 pagina's.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Walsh, Dan
  • Ean: 9789029727686
Prijs € 30,00

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282