Boekhandel De Beukelaar

Doelwit

Auteur: Dyer, C.

doelwit
Omschrijving

Een jonge moeder in een Palestijns vluchtelingenkamp wordt gewekt door haar mobiele telefoon. De simpele boodschap 'Het is tijd' maakt haar klaarwakker. Ze trekt de kleren aan die eens toebehoorden aan haar inmiddels dode echtgenoot en vraagt haar moeder om op Yousef te passen, haar zoontje van twee. Als ze aankomt bij de moskee, ontmoet ze de man die haar belde. Hij neemt haar mee naar twee andere mannen, die zullen zorgen voor het vervoer van haar en van de bom die ze zal dragen. Bestemming: Ariel, een stad op de West Bank. 

Greg Hanson in Chicago is bezig met het maken van een powerpoint-presentatie bij een lezing voor de jeugdvereniging van zijn kerk. Op internet vindt hij een mooie foto van de Tempelberg in Jeruzalem. Als hij de bestandsgegevens van de foto checkt, vindt hij een bijzondere codeboodschap. Hij schakelt de FBI in en komt in contact met agente Jillian Foster. 

Al snel blijkt dat Greg en Jillian op het spoor zijn gekomen van een internationaal terroristisch netwerk. Special agents en undercover speurders trekken koortsachtig aanwijzingen na die duiden op de voorbereiding van een massale terroristische aanslag. Maar nog vóór de ontknoping, heeft één van de terroristen zijn doelwit al in het vizier. 

Charles Dyer is senior vice president van het Moody Bible Institute in Chicago (USA). Hij heeft vele artikelen en enkele boeken op zijn naam staan, vooral over thema's met betrekking tot Israël en het Midden-Oosten. 

Mark Tobey is senior pastor van de First Baptist Church in North Terre Haute in Indiana (USA). Daarnaast is hij freelance schrijver en redacteur.
 

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Dyer, C.
  • Ean: 9789033121678
Prijs € 6,50

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282