Boekhandel De Beukelaar

Deja vu

Auteur: Alexander, Hannah

deja-vu
Omschrijving

Dokter Grant Sheldon krijgt door zijn verhuizing naar het rustige stadje Dogwood Springs niet de rust waar hij op hoopte. De eerstehulpafdeling van het ziekenhuis waar hij werkt is in beroering door het toenemende drugsgebruik in het stadje. En terwijl de hectiek in het ziekenhuis tot een hoogtepunt komt, moet Grant naar St. Louis om zichzelf te verdedigen in een rechtszaak die tegen het ziekenhuis is aangespannen.
Grant vraagt verpleegkundige Lauren McCaffrey om tijdens zijn afwezigheid op zijn 16-jarige tweeling te passen. Lauren is dol op Grant en zijn kinderen, maar vraagt zich ook af of haar gevoelens voor hen wel in Gods plan met haar leven passen. Steeds wanneer ze het gevoel krijgt dat ze een stapje terug moet doen, komt ze door omstandigheden juist dichterbij het gezin te staan.
Grants kinderen hebben zo hun eigen problemen. Terwijl ze werken aan een kritisch schoolkrantartikel over verdovende middelen, worden ze bedreigd door de leider van een drugsbende...
 

Hannah Alexander is het pseudoniem van Melvin en Cheryl Hodde. Dit schrijverskoppel schreef verschillende romans waarin moderne medische expertise en de kunst van het vertellen elkaar versterken.
Déjà Vu is het tweede deel van een trilogie waarin eerder Second Opinion verscheen.

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Alexander, Hannah
  • Ean: 9789085201298
Prijs € 19,95

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282