Boekhandel De Beukelaar

Bij het licht van de zilveren maan

Auteur: Goyer, Tricia

bij-het-licht-van-de-zilveren-maan
Omschrijving

Bij het licht van de zilveren maan heeft alles wat me zo aanspreekt in de boeken van Tricia Goyer: emotie die me meesleept, een plot waardoor ik de bladzijden blijf omslaan, en personages die ik voor altijd in mijn hart sluit.
- Tamera Alexander 

In de haven van Southampton ligt de Titanic klaar voor zijn eerste reis over de oceaan. Het trotse nieuwe schip is voor Amelia Gladstone het symbool van belofte. Aan de andere kant van de oceaan, in Amerika, wacht haar het weerzien met haar nicht en mogelijk de liefde van haar leven. Amelia is in de wolken, totdat ze ziet hoe een in lompen gehulde verstekeling de loopplank wordt afgesleept.
Arm als hij is nadat hij zijn fortuin erdoor heeft gejaagd, vreest Quentin Walpole dat zijn reis naar Amerika al is afgelopen, voordat die goed en wel is begonnen. Maar dan zorgt een reddende engel met een overtollig passagebiljet ervoor dat hij de overtocht toch kan maken.
Eenmaal op zee wordt Quentin geconfronteerd met het verleden; hij ontdekt dat ook zijn vader, een rijke spoorwegmagnaat, en zijn oudere broer Damien zich aan boord bevinden. Terwijl Amelia probeert verzoening tot stand te brengen tussen vader en zoon, merkt ze al snel dat beide broers belangstelling voor haar hebben en moet ze een keuze maken: aan wie kan ze haar hart toevertrouwen?
Dan breekt de noodlottige nacht aan, en een van beide broers komt voor een nog veel belangrijkere keuze te staan. 

Wat zal Amelia's lot zijn: liefde of verlies?

  • Status: Uitverkocht en niet meer te bestellen
  • Auteur: Goyer, Tricia
  • Ean: 9789077669631
Prijs € 7,95

Zoeken door Romans Thrillers - Opruiming

282