Boekhandel De Beukelaar

Set LOTTE

Auteur: Schouten Verrips

sas-serie-lotte-3-dln
Omschrijving

De klimboom is voor Lotte het mooiste plekje van de straat. Ze kan er lekker denken, leuk spelen met Jasper en zwaaien naar de ‘chocolademeneer.’ Maar als er opeens een ambulance in de straat komt, gaat er iets veranderen. De ‘chocolademeneer’ laat zijn zolder leeghalen door Lotte en Jasper. Hij moet afscheid nemen van zijn huisje, de klimboom en Lotte. Lotte vindt afscheid nemen een raar woord. Lees zelf hoe zij het doet in dit boek voor meisjes vanaf 8 jaar.

Meneer Roodhaar is duidelijk: Lotte en Jasper mogen niet meer bij de klimboom spelen! Zijn moeder is net uit het ziekenhuis en wil graag rust. Jasper is boos. Lotte vindt het ook niet leuk. Maar al gauw hebben ze een nieuwe speelplek gevonden in het bos. Joep bedenkt de naam: Huttendorp. Dan wordt Sannes nieuwe fiets gestolen. En de fiets van Jaspers moeder. Zomaar op klaarlichte dag. Lotte en Jasper gaan op onderzoek uit. Piet Pelle weet nergens van. De meneer van FietsUniek doet wel een beetje verdacht. En Roodhaar … waarom duikt hij steeds op in de straat?

Lees zelf hoe de dief ontmaskerd en de prinses van Huttendorp gehuldigd wordt in dit boek.

Oma wil in de herfstvakantie met haar kleindochters naar Amsterdam. Met de trein. Lotte is er meteen voor te vinden. Alleen ...Sanne wil Jasper niet mee, en zij wil niet zonder Jasper. En hoe moet het met opa? Dan bedenken ze een heel goed plan. Daarmee maken ze opa super blij: Amsterdam is een stad waar hij veel van houdt. Met een rolstoel door Amsterdam is minder makkelijk, dan Tim en Jasper denken. Uiteindelijk komen ze toch op de Looiersgracht, bij Bij Simon de Looier. En daar ontmoet opa iemand die hij al jaren niet meer gezien heeft.

  • Status: Niet op voorraad, wel te bestellen
  • Auteur: Schouten Verrips
  • Ean: 444444
Aantal
  • € 15,00

Zoeken door Kinderboeken - Opruiming

281